MASINA DE ALBUME 5in1

Aceasta masina de facut albume este considerata cel mai complex sistem de producere a albumelor digitale foto de lux pentru nunti. Sistemul de producere a albumelor pe PVC este net superior celorlalte sisteme de lipire a paginilor cu adezivi datorita faptului ca aceste albume digitale sunt foarte rezistente si elegante, ele rezistand foarte bine la diferente mari de temperatura(- 60 ºC .. +60 ºC) si presiune pana 500 kg/F. Paginile sunt lipite la o temperature de 300 ºC, garantand astfel un produs de calitate.
Multi din clientii care au comandat albume digitale la producatorii de albume digitale cu lipire la rece se plang de rezistenta in timp a acestora, multe dintre albume desfacandu-se, ondulandu-se dupa numai cateva saptamani.

Aceasta masina de produs albume digitale iti permite producerea a pana la 30 de albume de 30 file pe zi. Costul nostru estimat pentru producerea acestor la 30 file format 30x30 cm este de 60 lei (incluzand coperti, PVC, print)

Aceasta masina de produs albume digitale (foto carti, album de nunta) va permite deasemenea lipire la rece cu adeziv. Ghilotina cu ghidare laser, va permite folosirea polivalenta a acestei masini in sistemul fotografic.
Cuptorul si presa va dau posibilitatea sa prelucrati imaginile, produsele publicitare si de arta intr-o varietate foarte mare de la indoire, pliere, producere de ambalaje personalizate, producere de rame din carton si passpartou, personalizare obiecte, etc.

Functii - indoire permanenta, pliere, presa la rece, presa la cald, taiere laser

Modul de taiere: decupare automata

Dimensiune: 1110x1750x1210mm

Latimea de taiere: 450mm

Greutate: 400Kg

Latimea de lipit: 530mm

Latimea de pliere: 530mm

Ambalaj: carcasa lemn

Zona de presare: 540x460mm

 
SUPER-OFERTA: Cele mai mici preturi din Romania la PVC autoadeziv. In limita stocului disponibil! (afla mai multe)